Obavijest o natječaju energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost obavijestio je sve potencijalne prijavitelje da će se uvjeti natječaja energetske obnove obiteljskih kuća u 2016. godini mijenjati. Naime, Republici Hrvatskoj su u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija za ovu namjenu raspoloživa sredstva europskih fondova te se, u suradnji s nadležnim ministarstvima, upravo radi na usklađivanju odrednica programa s europskim uvjetima.

Fond će uvjete novog natječaja, čim budu definirani, objaviti na svojim stranicama te provesti informativno-edukativnu kampanju koja će uključivati i niz tematskih radionica za građane.

Uvjeti natječaja koji su se do sada objavljivali možete pročitati OVDJE. 

Natječaji koji su objavljeni u indikativnom godišnjem planu objave poziva na dostavu projektnih prijedloga OPKK za 2016. godinu možete vidjeti OVDJE. 

Galerija

Obavijest o natječaju energetske obnove obiteljskih kuća

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više