Naučite napisati prijavu i pronađite projektnog partnera na Info danu programa Digitalna Europa

Želite li saznati više o pozivima za projektne prijedloge na temu naprednih digitalnih vještina u okviru radnog programa Digitalna Europa 2021.-2022.? Pridružite se 1. prosinca virtualnom Info danu i događanju povezivanja s potencijalnim partnerima u organizaciji Europske komisije.

Na navedenim događanjima bit će predstavljeni nedavno objavljeni pozivi za podnošenje projektnih prijedloga o digitalno naprednim vještinama u okviru programa Digitalna Europa.

Sudionici će se moći upoznati s mogućnostima koje su ponuđene kroz tri poziva namijenjena tvrtkama, organizacijama i javnoj upravi iz država članica EU, kao i zainteresiranim prijaviteljima iz drugih zemalja pridruženih programu Digitalna Europa.

Radi se o sljedećim pozivima:

Sudionici će biti upoznati s pojedinostima o pozivima te će moći sudjelovati u sesijama pronalaženja potencijalnih novih partnera na način da će na sesijama pitchinga predstaviti svoj projekt i/ili organizaciju. Drugim riječima, sudionici će biti inspirirani na koji način sudjelovati u pozivu te kako napisati dobru projektnu prijavu ili kako oblikovati svoju projektnu ideju. Istodobno će moći stupiti u kontakt s potencijalnim partnerima i drugim organizacijama aktivnim u naprednim digitalnih vještinama te ostati u toku s najnovijim inicijativama.

Detalji o različitim pozivima za dostavu projektnih prijedloga opisani su na mrežnoj stranici Mogućnosti financiranja i natječaji.

Više informacija vezanih uz ovaj Info dan, dostupne su na mrežnoj stranici događanja.

Ne propustite se registrirati na virtualno događanje.

Izvor: AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU

Galerija

Naučite napisati prijavu i pronađite projektnog partnera na Info danu programa Digitalna Europa

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više