Najava sufinanciranja energetski učinkovitih kućanskih uređaja

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost su u lipnju 2015 godine odobrili sredstva za kupnju 10.000 A+++ kućanskih uređaja. U roku od devet dana, od objave, iskorišteni su svi predviđeni poticaji za kupnju energetski najučinkovitijih kućanskih uređaja A+++ energetskog razreda.

Sufinanciranje novih 10.000 A+++ uređaja nastavlja se i početkom listopada, kada će biti objavljen popis uređaja i prodajnih mjesta kao i sva pravila i uvjeti!

Prema prošlom natječaju pravo na sredstva Fonda sukladno Javnom pozivu imale su punoljetne fizičke osobe (građani) koje imaju prebivalište na području Republike Hrvatske. Fizičke osobe koje su obveznici poreza na dohodak od obrta, slobodnih zanimanja i poljoprivrede i šumarstva neće moći ostvariti pravo na sredstva Fonda u sklopu provedbe mjere.

S obzirom na velik prijašnji interes građana svi zainteresirani za ovaj natječaj u listopadu morati će se javiti prije isteka sredstava!


 

Galerija

Najava sufinanciranja energetski učinkovitih kućanskih uređaja

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više