Nagrada ERK Korčula

Na sjednici županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije izabrani su ovogodišnji laureati koji su doprinjeli ugledu Županije u proteklom razdoblju.

Nagradu za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju Skupština Dubrovačko-neretvanske županije dodijelila je Dženiti Lazarević, predsjednici udruge Poseban prijatelj, te Ekološko-ronilačkom klubu Korčula iz Korčule. Nagrade za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko-neretvanske županije u zemlji i svijetu dobili su dr.sc. Vinicije Lupis i muška klapa Kumpanji iz Blata.

Nagrade laureatima dodijelit će se na svečanoj sjednici 11.05., povodom Dana Županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Čestitamo ERK Korčula na iznimnoj nagradi kao potvrdi njihovog dugogodišnjeg rada! 

Galerija

Nagrada ERK Korčula

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više