Nacrt Poziva „Poticanje društvenog poduzetništva“

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava pokrenulo je savjetovanje o Nacrtu ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poticanje društvenog poduzetništva“.

Europski socijalni fond je u predstojećem razdoblju jedan od najvažnijih izvora financiranja programa i projekata u području društvenog poduzetništva. Provedbom ovog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava želi dobiti povratnu informaciju o glavnim elementima Poziva.

Savjetovanje je otvoreno do 13. svibnja 2016. godine, a provodi se putem e-Savjetovanja, središnjeg portala za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Savjetovanje o Nacrtu ključnih elemenata ESF Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poticanje društvenog poduzetništva“ dostupno je OVDJE.

Galerija

Nacrt Poziva „Poticanje društvenog poduzetništva“

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više