Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti'

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i Dominium Travel, projektni partneri EU projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija, nastupili su na najvećem turističkom sajmu za široku publiku u Francuskoj „Salon mondial du tourisme“, koji se održao od 15. do 18. ožujka u Parizu.

Sajam svake godine posjeti više od sto tisuća posjetitelja, te je idealna prilika za promociju kulturne i etnografske ponude zajedničkog brenda 'Putevima prošlosti' koji uključuje četiri nove turističke atrakcije na ruralnom i otočnim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije; to su uređene i označene Tematske staze Babino polje i Austrijski put na Mljetu te Gradski muzej Korčula smješten u palači Ismaeli-Gabrielis, Muzej zlata i srebra Smokvica i Zavičajna kuća Dubrovačkog primorja.

Projekt čiji je nositelj Dubrovačko-neretvanska županija, administrativno vodi Regionalna agencija DUNEA te partneri Općina Dubrovačko primorje, Općina Mljet, Općina Smokvica, Grad Korčula, Korčulanska razvojna agencija KORA, Sveučilište u Dubrovniku, Hrvatski restauratorski zavod i Obrt Depolo uz spomenute Turističku zajednicu DNŽ i Dominium Travel.

Projekt je vrijedan 33.872.704,57 kuna, ukupni prihvatljivi troškovi 32.645.708,48 kuna, od čega su bespovratna sredstva u iznosu od 27.748.345,48 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Izvor: http://www.dunea.hr/novosti/644-na-najvecem-turistickom-sajmu-u-parizu-predstavljen-brend-putevima-proslosti

 

 

Galerija

Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti' Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti' Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti' Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti' Na najvećem turističkom sajmu u Parizu predstavljen brend 'Putevima prošlosti'

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više