Ministarstvo turizma je objavilo Javni natječaj za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2020.

Ministarstvo turizma je objavilo javni natječaj namijenjen strukovnim udrugama koje djeluju u turizmu i ugostiteljstvu za sufinanciranje projekata strukovnih udruga.
 
Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje projekata u 2020. godini, usmjerenih na jačanje konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.
 
Za dodjelu bespovratnih sredstava prihvatljive aktivnosti su projekti stručnog usavršavanja i osposobljavanja:
- seminari, radionice, kongresi, kao i drugi oblici stjecanja novih kompetencija znanja i vještina za djelatnice/ike i članice/ove udruga
- radionice za opću javnost na teme sukladno ciljevima Javnog natječaja.
 
Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 2.000.000,00 kn.
Minimalni iznos zatraženih sredstava po projektu je 40.000,00 kn, a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 200.000,00 kn.
 
Javni natječaj otvoren je do 13. ožujka 2020. godine.
 
Više informacija o javnom natječaju i natječajnoj dokumentaciji možete pronaći ovdje.

Galerija

Ministarstvo turizma je objavilo Javni natječaj za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2020.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više