Međunarodna konferencija „Zajedno na putu zelene tranzicije/ Together on the Way of Green Transition“

Konferenciju organizira Europe direct Korčula, član sveeuropske mreže centara kojima je cilj približiti Europu ljudima na terenu te potaknuti lokalnu zajednicu na sudjelovanje u raspravama važnim za budućnost EU, u partnerstvu s Pokretom Otoka, platformom za održivi razvoj otoka kroz pozitivne društvene promjene otočnih zajednica, a održat će se u hotelu Liburna od 8 do 14,30 sati.

Cilj Konferencije je predstaviti ideje, teme i konkretne primjere, programe i planove na temu obnovljivih izvora energije i zelene tranzicije otoka. Na Konferenciji će gostovati brojni stručnjaci, poduzetnici, politički dužnosnici, predstavnici obrazovnih institucija i lokalne samouprave, u prvom redu ministar regionalnog razvoja i EU fondova Šime Erlić, državni tajnik Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Hrvoje Bujanović, zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo, gradonačelnica Korčule Nika Silić Maroević te brojni drugi predavači i moderatori.

 

Sudjelovanjem na konferenciji doznat ćete više o mogućnostima i načinima kako se približiti pojmu održivosti te kako što više iskoristiti obnovljive izvore energije u svakodnevnom životu na otoku.

 
Sudjelovanje je besplatno, a registracija obavezna!

Registrirati se možete OVDJE.
Program Konferencije pogledajte OVDJE.

Više detalja pronađite OVDJE.

Kontakt informacije:
Broj telefona: +385 20 713 472
Email: info@europedirectkorcula.eu
Adresa: Trg sv. Justine 13, Korčula

Galerija

Međunarodna konferencija „Zajedno na putu zelene tranzicije/ Together on the Way of Green Transition“

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više