KTD Hober unaprijedio poslovanje

KTD Hober i Grad Korčula, od danas u svom vlasništvu broje i novo specijalizirano vozilo. Riječ je o multifunkcionalnom vozilu s radnom košarom i trokrakom hidrauličnom zglobnom platformom. Nabava istog bila je potrebna, prije svega, u svrhu zaštite i spašavanja. Na području Grada Korčule nalazi se 1856 rasvjetnih tijela za čije je održavanje potrebno specijalizirano vozilo ovakve vrste kao i za popriličan broj stabala, posebice palmi u samom centru grada Korčule.

Podsjetimo, KORA d.o.o. je u suradnji sa Gradom Korčulom napisala i prijavila projekt na natječaj Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja gdje je, od preko 700 zahtjeva gradova i općina, odobreno njih 336.

Ukupna vrijednost projekta je 545.340,00 HRK, dok je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja sufinanciralo nabavu vozila sa 150.000,00 HRK.

 

Fotografije: Radio Korčula

Galerija

KTD Hober unaprijedio poslovanje KTD Hober unaprijedio poslovanje

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više