KORA traži stručnog suradnika na projektima

Stručni suradnik na projektima (m/ž) sudjeluje u pripremi i provedbi projekata koji se financiraju iz nacionalnih i EU sredstava. Projekti se pripremaju za Grad Korčulu i institucije u vlasništvu Grada Korčule. Posao uključuje informiranje i savjetovanje poduzetnika, udruga i zainteresiranog stanovništva o aktualnim natječajima. 

Stručni suradnik će 60% radnog vremena raditi na provedbi projekta "Grad Korčula prijatelj poduzetnika" koji je trenutno u fazi ugovaranja. Preostalih 40% vremena će raditi na ostalim poslovima u agenciji KORA (priprema projektnih prijedloga, informiranje javnosti).

Projekt "Grad Korčula prijatelj poduzetnika"
provodi Grad Korčula zajedno sa partnerima agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Nadležno tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava. Projekt uključuje prijenos znanja o poticanju poduzetništva sa Poduzetničkog centra Pakrac na Grad Korčulu, sufinanciranje sajmova lokalnih proizvoda te promicanje poduzetničke kulture među mladima.

Više informacija na stranici:

http://www.moj-posao.net/Posao/259831/Strucni-suradnik-na-projektima-mz/

Galerija

KORA traži stručnog suradnika na projektima

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više