Javno predstavljanje projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“

Javno predstavljanje projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“, održat će se 10. studenoga 2015. u 10:00h u Gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Pozivamo sve poduzetnike i građane da u utorak 10. studenoga 2015. u 10:00h u Gradskoj vijećnici Grada Korčule dođu na promociju projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“ gdje ćemo predstaviti:

  • sve aktivnosti koje će se provoditi u sklopu projekta, te ciljeve koji se ovim projektom žele ostvariti,
  • dodjelu besplatnih potpora za  sufinanciranje troškova sudjelovanja poduzetnika na domaćim i inozemnim sajmovima, kao jednu od mjera kojom se kroz projekt potiče poduzetništvo.

Projekt provodi Grad Korčula zajedno sa partnerima agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.

Galerija

Javno predstavljanje projekta „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više