Javni poziv za sufinanciranje fotonaponskih elektrana

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 29.6.2020. objavio je Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima za vlastitu potrošnju.

Za sufinanciranje fotonaponskih elektrana građanima je osigurano 10 milijuna kuna. Zaprimanje prijava službeno započinje od 24. kolovoza 2020.

Ovisno o lokaciji, građani će za takve sustave moći dobiti 40, 60 ili 80 posto sufinanciranja, odnosno maksimalno do 75.000 kuna, a sredstva donacije će se dodjeljivati do iskorištenja sredstva ili do kraja godine.

Na Javni poziv Fonda mogu se prijaviti građani čije kuće imaju do 600m2 ili do 3 stambene jedinice te više od 50% površine namijenjene stanovanju. Prijavitelji u toj kući moraju imati prebivalište, uredno vlasništvo i dokaz da je kuća u potpunosti legalna.

Više o Javnom pozivu možete pronaći na poveznici.

http://www.fzoeu.hr/

Galerija

Javni poziv za sufinanciranje fotonaponskih elektrana

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više