Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost krenuo je s dugo očekivanim nastavkom programa energetske obnove obiteljskih kuća.

Na javni poziv Fonda mogu se prijaviti građani čije kuće imaju više od 50% površine namijenjene stanovanju, do 3 stambene jedinice ili kvadraturu do 600m2. Prijavitelji u toj kući moraju imati prebivalište, uredno vlasništvo i dokaz da je kuća u potpunosti legalna. Mogućnost prijave ovisi i o energetskom razredu pa se tako mogu prijaviti građani kontinentalne Hrvatske za obnovu kuća energetskog razreda D ili niže, odnosno građani primorske Hrvatske čije kuće imaju energetski razred C ili niže.

S do 60% bespovratnih sredstava sufinancirati će se slijedeće aktivnosti:

  • ​Toplinska izolacija vanjske ovojnice
  • Zamjena vanjske stolarije
  • Sunčani toplinski sustavi
  • Kotlovi na sječku/pelete
  • Dizalice topline
  • Fotonaponski sustavi

Više na poveznici.

http://www.fzoeu.hr/

Galerija

Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više