Javni poziv za prijavu rješenja suvenira Grada Korčule u 2020. godini - Certificirani korčulanski suvenir

Turistička zajednica Grada Korčule objavila je Javni poziv za prijavu rješenja suvenira Grada Korčule u 2020. godini.

Na XV. sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Korčule održanoj 14.11.2019. godine, donesena je odluka o objavi Javnog poziva za prijavu rješenja suvenira Grada Korčule u 2020. godini - Certificirani korčulanski suvenir.

Ciljevi ovog projekta su promocija Grada i otoka Korčule, poticanje razvoja novih proizvoda i ideja temeljenih na tradiciji Grada i otoka te lokalne proizvodnje. Nadalje, poticanje stvaranja zajedničkog identiteta kroz razvoj novih suvenira otoka Korčule te povećanje vidljivosti Grada i otoka kroz pozitivne aktivnosti.

Projekt se provodi u skladu sa Strategijom razvoja turizma Grada Korčule (2017.-2022.) te u skladu s Planom upravljanja starom gradskom jezgrom.

Tekst javnog poziva i prijavnica dostupni su na web stranici

https://visitkorcula.eu/index-hr.html

Galerija

Javni poziv za prijavu rješenja suvenira Grada Korčule u 2020. godini - Certificirani korčulanski suvenir

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više