Javni poziv za ovlaštene certifikatore za poslove energetskog certificiranja zgrada

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (u tekstu: daljnjem Fond) objavljuje Javni poziv ovlaštenim osobama koje žele provoditi energetske preglede i energetsko certificiranje obiteljskih kuća i koje će biti uključene u dodatne aktivnosti provedbe Programa energetske obnove obiteljskih kuća za razdoblje 2014.-2020. godine.

Javni poziv je upućen ovlaštenim osobama (pravnim i fizičkim) za energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sustavom.

Cilj ovog Poziva je omogučiti svim građanima Republike Hrvatske da pod istim uvjetima ostvare uslugu energetskog pregleda i certificiranja. Lista energetskih certifikatora bit će javno dostupna te će građani s te liste odabirati ovlaštene osobe koje će provesti ovim Javnim pozivom predviđene aktivnosti u svrhu prijave i povlačenja sredstava Fonda za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Energetski certifikatori dužni su u cijelosti obaviti aktivnosti navedene u Pozivu po sljedećim financijskim uvjetima za pojedine kategorije kuća:

1. ne više od 2.000,00 kn po izvršenim aktivnostima za obiteljsku kuću građevinske bruto površine manje ili jednake 200 m2 ;

2. ne više od 2.500,00 kn po izvršenim aktivnostima za obiteljsku kuću građevinske bruto površine veće od 200, a manje ili jednake 400 m2 ;

3. ne više od 3.000,00 kn po izvršenim aktivnostima za obiteljsku kuću građevinske bruto površine veće od 400, a manje ili jednake 600 m2 . Navedene cijene izražene su u neto iznosima. 

 

U priogu članka možete pronaći Javni poziv i obrasce za prijavu.

 

 

Dokumenti

Galerija

Javni poziv za ovlaštene certifikatore za poslove energetskog certificiranja zgrada

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više