JAVNI POZIV za kandidiranje manifestacija u sklopu oznake „Hrvatski otočni proizvod”

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju  proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”.

Bespovratna novčana sredstva odobravaju se isključivo za manifestacije koje su održane od 1. studenoga 2018. ili se planiraju održati do 1. studenoga 2019. i koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod''.

Za korištenje bespovratnih novčanih sredstava može se kandidirati fizička osoba (obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) ili pravna osoba (obrt, trgovačko društvo, zadruga, udruga, ustanova, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i dr.) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koja je organizator Manifestacije.

Najviši iznos koji se jednom Organizatoru za jednu Manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna uz uvjet da taj iznos mora obavezno biti manji od ukupnog iznosa troškova organizacije Manifestacije.

Javni poziv je otvoren do 12. srpnja 2019.

Obrasci su dostupni na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a više o pozivu pronađite ovdje

Galerija

JAVNI POZIV za kandidiranje manifestacija u sklopu oznake „Hrvatski otočni proizvod”

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više