Izložba dječjih radova “Otok u pjeni”

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe dječjih radova pod nazivom “Otok u pjeni”. Otvorenje izložbe održati će se 28. studenog 2014. godine, u petak, u 19:00 sati u Centru civilnog društva u Korčuli.
Izložba je epilog ciklusa zavičajnih likovnih i strip radionica koje su se odvijale kroz mjesec studeni pod stručnim vodstvom mlade profesorice likovne kulture, Nine Šestanović.
Ova aktivnost dio je projekta Centar civilnog društva koji provode Grad Korčula i KORA, a  sufinanciran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Novouređene prostorije Centra civilnog društva nalaze se u sklopu Gradskog bazena Gojko Arneri (prostor broj 3 ispod tribina)

Radujemo se Vašem dolasku!

Galerija

Izložba dječjih radova “Otok u pjeni”

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više