INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020.

Uskoro će biti raspisan prvi natječaj iz Programa transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020. koji promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje trinaest država mediteranskog područja. Cilj programa transnacionalne suradnje je jačanje kapaciteta za pametan i održiv rast, poticanja ekonomije s niskom razinom ugljika, razvoja energetske učinkovitosti, zaštite i promicanja prirodnih i kulturnih resursa mediteranskog područja te razvoja multilateralnih institucionalnih okvira kako bi se zajedničkim rješenjima odgovorilo na zajedničke izazove.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga bit će otvoren od 1. rujna 2015. do 2. studenoga 2015.

Do 2020. godine državama sudionicama će na raspolaganju biti 265 milijuna eura za transnacionalnu suradnju.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, poziva Vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na prvi poziv.

Radionica će se održati u Zagrebu 8. rujna 2015. s početkom u 8.30 sati u Hotelu ARCOTEL Allegra (Branimirova 29, Zagreb), a detaljan raspored možete pogledati u priloženom dokumentu.

Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca uz napomenu da se prijavite najkasnije do srijede 2. rujna 2015. s obzirom da je broj sudionika ograničen.

Skrećemo pozornost i na činjenicu da Program 22. rujna 2015. u Marseilleu organizira seminar za prijavitelje Horizontalnih projekata. Trening će biti fokusiran na detaljne upute kako ispuniti prijavni obrazac. Prijavitelji će imati i priliku prezentirati i raspraviti projektnu ideju na individualnim sastancima sa zajedničkim tajništvom Programa. S obzirom da je broj sudionika također ograničen, preporučamo da se, ako ste zainteresirani za preuzimanje uloge vodećeg partnera, pravovremeno prijavite. Više informacija o horizontalnim projektima možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Dokumenti

Galerija

INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više