Info radionica - povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira besplatnu info radionicu o natječaju pod nazivom „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela". Radionica će se održati u Dubrovniku 25. studeni 2015. u 10h u Hotelu „Adria" na adresi Radnička ulica 46, Dubrovnik.

Cilj radionice je pojasniti potencijalnim prijaviteljima uvjete natječaja.

Prijave na radionicu šalju se na: EUradionice@minpo.hr s naznakom u predmetu poruke za koji se grad prijavljujete.  

Poziv je namijenjen MSP-ima (pravne ili fizičke osobe koje su mikro, malo ili srednje poduzeće sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća) kako bi se potaknule investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli:

  • hotel,
  • aparthotel,
  • turističko naselje,
  • hotel baština ili difuzni hotel,
  • uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti MSP-a u turizmu.

Javni poziv je otvoren od 14.10.2015. do 31.12.2016. odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u iznosu od 304.000.000,00 kn. za razdoblje od 2014.-2016. godine.

Detaljnije o Javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.

Galerija

Info radionica - povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više