INA - ZELENI POJAS 2021!

INA – Industrija nafte, d.d. provodi „Zeleni pojas“ – program koji se bavi zaštitom okoliša i prirode, a u čijem je fokusu sufinanciranje projekata i uključivanje lokalne zajednice u aktivnosti poput revitalizacije zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka, pošumljavanja, edukacije o ekologiji, ublažavanja klimatskih promjena i prilagodbe na klimatske promjene te drugih aktivnosti u području zašite okoliša, prirode i klime.

Poseban potprogram Zelenog pojasa u 2021. godini su klimatske aktivnosti odnosno aktivnosti na ublažavanju i prilagodbi klimatskim promjenama. To su sve one aktivnosti koje imaju za cilj smanjivanje emisije stakleničkih plinova i aktivnosti koje doprinose prilagodbi zajednice klimatskim promjenama.

Program je namijenjen organizacijama civilnog društva, javnim ustanovama uključujući i obrazovne (škole, vrtići, fakulteti), parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj.

Projekti za dodjeljivanje sredstava po ovom Natječaju prijavljuju se isključivo ispunjavanjem online obrasca kojem podnositelji zahtjeva mogu pristupiti na korporativnoj web stranici tvrtke INA – Industrija nafte, d.d www.ina.hr/zelenipojas od 15.2.2021. u 00 sati do 15.3.2021. do 23:59 sati. 

Maksimalni mogući iznos sufinanciranja po projektu iznosi 30.000 kuna. Kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti 20% od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt. INA je u mogućnosti sufinancirati odabrane projekte tek po potpisu sponzorskog ugovora s odabranim organizacijama – potpisivanje ugovora planira se između 01.04. – 01.05.2021. godine. Program se u cijelosti odvija u 2021. godini te svi prijavljeni projekti trebaju biti dovršeni zaključno s 30.11.2021.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon +385 (91) 497 1747; (radnim danom od 10 do 12 sati) ili e-poštom na zeleni.pojas@ina.hr.

INA ZELENI POJAS

Galerija

INA - ZELENI POJAS 2021!

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više