II. Dan otvorenih vrata udruga u Korčuli

Drugi dani Otvorenih vrata udruga će se održati u Korčuli na terasi ex restorana Liburna 29. svibnja (petak) od 18:00 do 20:30. Glavni cilj ovog događaja je predstavljanje rada udruga i pomoć u privlačenju novih članova.

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Grad Korčula je prošle godine po prvi put sudjelovao u ovoj manifestaciji, kroz provedbu projekta Centar civilnog društva Korčula. Iako je sam projekt završio 31.12.2014. planiramo nastaviti s održavanjem otvorenih vrata udruga te ovu manifestaciju pretvoriti u tradiciju.

Drugi dani Otvorenih vrata udruga će se održati u Korčuli na terasi ex restorana Liburna 29. svibnja (petak) od 18:00 do 20:30. Glavni cilj ovog događaja je predstavljanje rada udruga i pomoć u privlačenju novih članova. Oko 19:30 sve će se prisutne udruge kratko predstaviti, a ostali ćete dio vremena o svemu što vas zanima moći razgovarati direktno za štandovima udruga.

Pozivamo sve građane da se pridruže ovom događanju, upoznaju s udrugama i njihovim ciljevima te da se po mogućnosti i uključe u njihovo djelovanje!

Galerija

II. Dan otvorenih vrata udruga u Korčuli II. Dan otvorenih vrata udruga u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više