I ove godine bespovratna sredstva za bazen

Ministarstvo turizma će i ove godine bespovratnim sredstvima sufinancirati izgradnju bazena. Očekuje se da će natječaj biti raspisan do kraja ožujka.

Točan iznos sredstava znat će se nakon donošenja državnog proračuna. Ukupno je od 2013. do 2015. sufinancirano 420 projekata izgradnje bazena, većinom za privatne iznajmljivače. Iz državnog budžeta za to je izdvojeno ukupno više od 17,5 milijuna kuna. Najviši iznos potpore koji se mogao dodijeliti iznosio je 40.000 kuna.

Mogli su se javiti svi koji su željeli izgraditi i opremiti isključivo novi bazen minimalne vodene tlocrtne površine 30 kvadrata za vanjske bazene, odnosno minimalno 20 kvadrata za unutarnje bazene.

U *prijašnjim natječajima tražilo se da podnositelj zahtjeva ima registrirane minimalno tri sobe, odnosno šest stalnih kreveta, ili četiri smještajne jedinice, odnosno 12 gostiju u kampu. Uz to, objekt je morao imati kategoriju tri ili više zvjezdica. Od važnijih papira tražio se vlasnički list nekretnine pored koje će se graditi bazen, izvadak iz zemljišne knjige te potvrda Porezne uprave o nepostojanju duga prema državi. 

*Točni kriteriji koji će biti postavljeni putem ovogodišnjeg Javnog poziva biti će navedeni u Javnom pozivu koje će objaviti Ministarstvo turizma krajem ožujka. 

Sve dodatne novosti o ovom nadolazećem Javnom pozivu možete i pratiti na stranici Ministarstva turizma. 

Galerija

I ove godine bespovratna sredstva za bazen

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više