HBOR pokrenuo program 'Žene poduzetnice'

Hrvatska banka za obnovu i razvitak pokrenula je program Žene poduzetnice s ciljem poticanja osnivanja i razvoja poslovanja malih i srednjih gospodarskih subjekata u većinskom vlasništvu žena. Krajnji korisnici kredita su trgovačka društva, obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, zadruge i ustanove, a u kojima jedna ili više žena posjeduje najmanje 51% kapitala u društvu ili su žene registrirane vlasnice te čiju upravu vodi žena. 

Krediti su namijenjeni za ulaganja u osnovna i trajna obrtna sredstva, u iznosu od 80.000,00 do 700.000,00 kuna, uz rok otplate do 12 godina (uključujući poček).

Kamatna stopa: do 2% godišnje, uz mogućnost umanjenja.

Naknada za obradu zahtjeva: 0,5% jednokratno na iznos odobrenog kredita za zahtjeve odobrene do 31.12.2018. godine.

Više o programu možete pročitati na poveznici.

Galerija

HBOR pokrenuo program 'Žene poduzetnice'

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više