Festival poduzetništva, obrta i OPG-a u Trilju

U okviru projekta "Moja poduzetna Hrvatska" koji je pokrenula medijska kuća Styria media grupa Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24 sata), uz potporu Hrvatske gospodarske komore, u Trilju će se 13. svibnja održati Festival poduzetništva, obrta i OPG-a – sajamska manifestacija izložbeno-prodajnoga karaktera, programski orijentirana na uspostavljanje novih kontakata, povezivanje poduzetnika i unapređenje poslovanja, uz prateću medijsku promociju.

Inače, organizacijski je predviđeno da se takvi festivali ove godine održe u 14 hrvatskih gradova, s tim da se u svakom gradu predstave poduzetnici pojedine županijske komore.

Mjesto održavanja će najčešće biti otvoreni prostor (središnji gradski trg), a datum održavanja je vezan uz neki sajam ili događaj koji se u to vrijeme održava u pojedinom gradu.

Za članice Županijske komore Split predviđeno je održavanje Festivala u 3 grada; u Trilju 13. svibnja (u sklopu sajma AGRO ARCA),  Makarskoj 21. listopada (Dan grada) i Supetru 22. listopada.

Izlagački prostor je za članice Hrvatske gospodarske komore besplatan, a sadrži jedno izlagačko mjesto koje čini klupa od 2×1 m s priključkom struje. Sve ostale elemente štanda osigurava izlagač.

Broj sudionika je ograničen i iznosi 12 izlagača po gradu, i to prema redoslijedu prijava.

Zainteresirani za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a u Trilju prijaviti se mogu putem priloženog prijavnog obrasca koji je potrebno ispuniti i dostaviti na elektroničku adresu dpoparic@hgk.hr ili amikulic@hgk.hrnajkasnije do 15. travnja ili do popunjavanja izlagačkog prostora.

Za sudjelovanje u Makarskoj i Supetru prijavni obrasci će se naknadno dostaviti.

Kontakt-osobe u ŽK Split su Danica Poparić-Majić (tel.: 021 321 169) i Ana Mikulić (tel.: 021 321 170).

Detaljnije o ovom Festivalu možete vidjeti OVDJE. 

Dokumenti

Galerija

Festival poduzetništva, obrta i OPG-a u Trilju

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više