ERK Korčula dobitnik sredstava natječaja OTP banke!

OTP banka je u okviru svog programa “Zeleno svjetlo za… bolje društvo“ na javnom natječaju za dodjelu donacija odabrala 52 projekta kojima će dodijeliti 400.000 kuna.   

OTP banka je, već petu godinu za redom, organizirala javni natječaj na koji su se mogli prijaviti projekti u četiri kategorije: mladi, obrazovanje i znanost, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, humanitarni projekti i sport.

Na natječaj je pristiglo gotovo tisuću prijava iz cijele Hrvatske, a natječajno povjerenstvo odabralo je 52 projekata.

U kategoriji očuvanja i zaštite kulturne, povijesne, tradicijske baštine te zaštite okoliša dodjeljena su sredstva i Ekološko-ronilačkom klubu Korčula! Sredstva su namijenjena za nabavu ronilačke opreme u iznosu od 10 000 kn za potrebe članova Kluba.

Sve dobitnike ovog natječaja možete pogledati OVDJE.

Čestitamo ERK-u Korčula!

Galerija

ERK Korčula dobitnik sredstava natječaja OTP banke!

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više