Drugi Dani otvorenih vrata udruga u Korčuli

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti. Grad Korčula je prošle godine po prvi put sudjelovao u ovoj manifestaciji, kroz provedbu projekta Centar civilnog društva Korčula. Iako je sam projekt završio 31.12.2014. planiramo nastaviti s održavanjem otvorenih vrata udruga te ovu manifestaciju pretvoriti u tradiciju.

Drugi dani Otvorenih vrata udruga će se održati u Korčuli na terasi ex restorana Liburna 29. svibnja (petak) od 18:00 do 20:30. Glavni cilj ovog događaja je predstavljanje rada udruga i pomoć u privlačenju novih članova. Molimo sve udruge koje žele predstaviti svoj rad na Danu otvorenih vrata udruga da se jave agenciji KORA te da popune prijavnicu na stranici: http://www.daniudruga.hr/prijava/ . Prijavnica na stranicama daniudruga.hr se može popuniti do zaključno 04. svibnja (ponedjeljak), ali agenciji KORA se možete javljati i nakon tog datuma.

Naglašavamo da se za prisustvovanje Drugim danima otvorenih vrata udruga u Korčuli mogu javiti sve udruge koje žele predstaviti svoj rad, neovisno o mjestu registracije. (Dakle ne limitiramo se samo na područje Grada Korčule :) )

 

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015., Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju „UdrugeInfo“ koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na www.daniudruga.hr

Galerija

Drugi Dani otvorenih vrata udruga u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više