Dodijeljene potpore u okviru Programa

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske donijelo je Odluke o odabiru projekata za dodjelu bespovratnih sredstava u okiru Programa "Konkurentnost turističkog gospodarstva".

Predmet javnog poziva bila je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz 4 mjere. 

Zaposlenici KORA-e d.o.o. pripremili su dokumentaciju i aplicirali projekte na navedeni natječaj.

Pravo na bespovratna sredstva u oviru mjere A4 "seljačko domaćinstvo - OPG" za uređenje kušaonice meda ostvario je OPG Komparak Vlaho u iznosu od 40.000,00 kuna. U okviru mjere B "razvoj posebnih oblika turizma"  pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 30.000,00 kn je dobio Ilišković d.o.o. za projekt obnove izletničkih drvenih brodova - Bakalar i Moreška. 

Rezultate možete pogledati OVDJE. 

Čestitamo odabranim korisnicima! 

Galerija

Dodijeljene potpore u okviru Programa Dodijeljene potpore u okviru Programa

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više