Dobro upravljanje i financijsko poslovanje u neprofitnom sektoru

Udruge Dubrovačka naranča i Udruga Chrobatia provode projekt E-DUTEKA - jačanje  kapaciteta OCD-a Dubrovačko-neretvanske županije. U suorganizaciji s agencijom KORA – Korčulanskom razvojnom agencijom za lokalni razvoj i poslovne usluge i programom STEP održat će radionicu

„Dobro upravljanje i financijsko poslovanje u neprofitnom sektoru“

u utorak, 5. svibnja 2015. u prostorijama Centra civilnog društva u Korčuli (Gradski bazen Gojko Arneri),  od 14 do 16:30 sati.

Naime, kroz razgovore s polaznicima radionica o Financijskom i pravnom poslovanju održanih kroz program STEP u siječnju u Dubrovniku i Opuzenu shvatili smo da bi bilo korisno organizirati radionicu na kojoj će polaznici imati priliku čuti iskustva ljudi koji već godinama rade u udrugama. Prve radionice održane u veljači i ožujku u dolini Neretve i Dubrovniku bile su iznimno posjećene i pokazale su veliku zainteresiranost predstavnika udruga za ovakav tip edukacija. Stoga smo odlučili i na Korčuli organizirati radionicu na kojoj ćemo s Vama podjeliti iskustva udruge DEŠA - Dubrovnik u području dobrog upravljanja, od primjera dobre prakse, do najčešćih grešaka koje organizacije civilnog društva čine, s posebnim naglaskom na greške u financijskom poslovanju. Također, govorit ćemo o novostima koje udrugama donose Zakon o udrugama i  Zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

 

Radionice su besplatne i namijenjene su osobama koje su zaposlene ili volontiraju u organizacijama civilnog društva. Dobrodošli su i svi koji tek namjeravaju osnovati udrugu.

Prijave i dodatne informacije:

Za prijavu na radionice i sve dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Ivonu Mikjel na info@dunaranca.hr ili dunaranca@gmail.com .

Tekst poziva i program radionice možete vidjeti među dokumentima.

 

Dokumenti

Galerija

Dobro upravljanje i financijsko poslovanje u neprofitnom sektoru

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više