Dječje igralište u Korčuli – božićni poklon djeci

Završeno je uređenje dječjeg igrališta u Korčuli i to upravo pred božićne blagdane. Veseli nas što su ga djeca radosno prihvatila i već od prvog dana uživaju u igri na svježem zraku i suncu.

Igrala koja su postavljena na dječje igralište su:

- Kućica za najmlađe s podestom (sa stolićem i dvije stolice, toboganom i stepenicama)
- Penjalica (sastoji se od ljestvi, visilice, užeta za penjanje, mornarskih ljestvi i metalne cijevi za penjanje)
- Dvije ljuljačke i tobogan
- Dvije klackalice s federom

Dječje igralište je uređeno u sklopu provedbe projekta “Uređenje gradskog parka u Korčuli” koje je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ukupan proračun projekta je 390.283,13 HRK od čega je Ministarstvo sufinanciralo 298.289,00 HRK.

U sklopu projekta su zamijenjeni i stupići javne rasvjete u gradskom parku u Korčuli. Stari stupići javne rasvjete su predstavljali opasnost za sve posjetitelje parka jer su bili slomljeni i dotrajali.

Gradski park u Korčuli je nakon provedbe ovog projekta veselije i sigurnije mjesto za igru i odmor.

Galerija

Dječje igralište u Korčuli – božićni poklon djeci

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više