Dani otvorenih vrata EU projekata u Korčuli

U povodu obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna, Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA organiziraju Dane otvorenih vrata EU projekata, u sklopu programa kojeg ovim povodom objedinjuje Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Danas, 9. svibnja, na sam Dan Europe tijekom jutra su bili postavljeni info štandovi diljem cijele županije – u Dubrovniku, Korčuli, Metkoviću, Stonu i Cavtatu.

U Korčuli, na Plokati je bio postavljen stol sa promotivnim materijalima, a djelatnici Korčulanske razvojne agencije su bili na raspolaganju svim zainteresiranim o pitanjima EU projekata koji se provode na našem području, ali i o mogućnostima financiranja poslovnih ideja. 

 

Galerija

Dani otvorenih vrata EU projekata u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više