COLOR, RUN, SWIM AND FUN u Korčuli!

COLOR, RUN, SWIM AND FUN u organizaciji portala DJECA.HR jedinstven je sportsko-turistički projekt u Hrvatskoj.

Projekt je smješten u grad Korčulu i zamišljen je kao cjelodnevni kolaž aktivnosti koji oživljava i aktivira cijeli grad te potiče interakciju djece i odraslih, turista i otočana. Ideja ovog projekta je obogatiti turističku ponudu grada i otoka Korčule inovativnim projektom koji spaja sportski, kulturni i zabavni sadržaj.

Datum održavanja projekta je 15.7.2016.

Projekt se sastoji od edukativnih radionica za djecu te dječje trkačko-plivačke utrke.

Edukativne radionice za djecu smišljene su na način da djeca izrađuju magnete i podmetače sa morskim motivima i motivima Korčule te posebna Street art radionica.

 

DJEČJA TRKAČKO- PLIVAČKA UTRKA sa zanimljivim nagradama centralni je dio projekta. Utrka će biti organizirana u 4 kategorija po dobi (6-16g.), podijeljene na djevojčice i dječake.  Utrka će se održati na Plokati, u samom centru grada Korčule.

Roditelji će moći sudjelovati u humanitarnoj utrci za odrasle, čija će se sredstva donirat udruzi po odabiru Grada kako bi se pomoglo najpotrebnijima.

 

PRIJAVE ZA UTRKE primat će se 15 dana prije održavanja utrke na definiranim mjestima u gradu, hotelima, na plažama, ali i na sami dan utrke. Više informacija o prijavama uskoro!

Dan će završiti zabavnim sadržajem za djecu i odrasle uz ples malih mažuretkinja i starih bala  koje će izvesti djeca iz  dječjeg vrtića Korčula te zabavom s koncertom.

 

 

 

Galerija

COLOR, RUN, SWIM AND FUN u Korčuli!

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više