Besplatno porezno savjetovanje

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je uslugu poreznog savjetovanja koja je namijenjena svim članicama Komore, besplatna je i dio je paketa pomoći gospodarstvenicima.

Jedan vaučer jednak je vrijednosti jednog upita članice odnosno jednog mišljenja/očitovanja ovlaštenog poreznog savjetnika.

Vaučeri se dodjeljuju prijavom na internetskoj stranici Hrvatske gospodarske komore  i to po redu zaprimanja. Broj vaučera je ograničen na mjesečnoj osnovi te ukoliko npr. članica ne ostvari pristup usluzi za taj mjesec prijavu je moguće ponoviti idući mjesec.

Prema navedenom postupku odabira, članici će biti dostavljena obavijest o dodjeli vaučera, odnosno o mogućnosti korištenja usluge poreznog savjetovanja te s predviđenim datumom dostave mišljenja/očitovanja. Porezni savjetnici izradit će mišljenje/očitovanje u pisanom obliku, a na upit članice dostavljen od strane HGK. U slučaju potrebe za dodatnim podacima bitnim za kreiranje stručnog mišljenja, porezni će ih savjetnik zatražiti od članice. HGK će mišljenje/očitovanje poreznog savjetnika odmah po zaprimanju dostaviti članici u pdf formatu. Izvornik se dostavlja poštom na adresu navedenu u prijavnom obrascu.

Više informacija o ovoj usluzi možete pročitati OVDJE. 

Galerija

Besplatno porezno savjetovanje

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više