ANKETA O POSLOVNOJ KLIMI GRADA KORČULE

Grad Korčula s partnerima, razvojnom agencijom KORA d.o.o. i Poduzetničkim centrom Pakrac d.o.o. (PCP d.o.o.), provodi projekt „Grad Korčula prijatelj poduzetnika“. Vrijednost projekta iznosi 296.961,00 HRK, te je u 100%-tnom iznosu financiran iz Europskog socijalnog fonda - Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Cilj projekta je stvoriti održivi model poticanja poduzetništva u Gradu Korčuli.

S tim ciljem, među poduzetnicima provodimo anketu o poslovnoj klimi Grada Korčule.

Anketa je otvorena do 19. veljače 2016., a može se popuniti:

  1. Elektronički klikom na link OVDJE.
  2. Ručno, popunjavanjem anketnog upitnika dostupnog u uredu agencije KORA d.o.o. i u Gradskoj upravi Korčula. Popunjeni anketni upitnik potrebno je ubaciti u kutiju za prijedloge u Gradskoj upravi.

Molimo Vas da anketu popunite što objektivnije kako bismo dobili realne i primjenjive informacije. Rezultate ankete ćemo koristiti za definiranje mjera poticanja poduzetništva i izradu Strategije razvoja Grada Korčule.

Ovim Vas putem pozivamo na Javno predstavljanje primjera najbolje prakse poticanja poduzetništva koje će se održati 10. ožujka (četvrtak) 2016. g. u kongresnoj dvorani Centra za kulturu Korčula. Najbolju praksu će prezentirati PCP d.o.o. i DURA d.o.o. (razvojna agencija Grada Dubrovnika). PCP d.o.o. je dobitnik nagrada za najbolji poduzetnički centar 2008., najuspješniji poduzetnički inkubator 2010., i najbolju poduzetničku zonu 2011. Svoja će nam iskustva prenijeti i poduzetnici koji su koristili usluge poduzetničkih potpornih institucija (kao npr. poduzetnički inkubator, usluge savjetovanja, konzultantske usluge i sl). Ovom ćemo prilikom predstaviti i rezultate provedene ankete.

Pozivamo Vas i na Okrugli stol s poduzetnicima koji će se održati u petak, 11. ožujka 2016. g. u Gradskoj vijećnici u Korčuli. Sudionici će biti Grad Korčula, PCP d.o.o., KORA d.o.o., UO Korčula-Lastovo, udruge mladih te naravno poduzetnici, obrtnici i OPG-i. Na Okruglom ćemo stolu kroz konstruktivan dijalog definirati poticajne mjere za razvoj poduzetništva koje možemo primijeniti u Gradu Korčuli.

 

Dokumenti

Galerija

ANKETA O POSLOVNOJ KLIMI GRADA KORČULE

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više