13. međunarodna izložba inovacija ARCA 2015

Pozivamo Vas da sudjelujete na ovogodišnjoj 13. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015 od 15. do 18. listopada 2015. u Boćarskom domu u Zagrebu, na kojoj će iznova biti izložene inovacije, novi proizvodi i tehnologije iz područja strojarstva, elektrotehnike, informatike, fizike, mehatronike, kemije, biologije, medicine i drugih prirodnih i tehničkih područja.

Posebno Vam skrećemo pozornost na dan inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI, koji će se održati 16. listopada 2015. u 12:00 sati u Trofejnoj dvorani Boćarskog doma, a kojim cijeloj izložbi ARCA 2015 dajemo naglasak na inovativno poduzetništvo mladih (od 16 do 30 godina) i poduzetnica (iznad 16 godina) iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Na ovom hrvatsko-slovenskom danu inovativnih ideja za osnaživanje mladih poduzetnika i poduzetnica bit će predstavljane start-up ideje iz Hrvatske i Slovenije pred poduzetnicima, anđelima poduzetništva, zainteresiranim i iskusnim inovatorima i inovatoricama te širokom publikom. Uvjete pogledajte OVDJE.

Pojedinačne predprijave do 28.rujna u 16:00 sati. 

Uvjereni smo da će se na izložbi predstaviti primjenljive i korisne inovacije iz Hrvatske, rezultat hrvatskog stvaralaštva pojedinaca i timova u tvrtkama, akademskoj zajednici i javnim institutima, kao i zanimljive inovativne ideje iz cijelog svijeta. Naši će ih ocjenjivači vrednovati i nagraditi shodno uvriježenim propisima i kategorijama određenim u Općim uvjetima izlaganja.

U okvirima naglaska ovogodišnje izložbe ARCA 2015 na inovativnom poduzetništvu mladih pozivamo naše mlade inovatore i njihove mentore iz obrazovnog sustava da predstave rezultate svog rada i inventivnosti. Naši mladi inovatori iz neke od 35 pojedinačnih udruga članica Udruge inovatora Hrvatske temelj su budućeg gospodarskog razvoja Hrvatske. Rad učenika i njihovih mentora ćemo certificirati medaljama, priznanjima ali i ARCA certifikatom Udruge inovatora Hrvatske s navodima o utrošenom broju sati rada na inovaciji i stečenim ishodima učenja. Više o radionicama za tehnički nadarene učenike pogledajte OVDJE.

Predstavite svoje realizirane inovacije, dajući svoj konkretan doprinos poboljšanju uvjeta za razvoj inovatorstva i stvaranju konkurentnijeg hrvatskog gospodarstva. Pomozite nam u osnaživanju mladih i poduzetnica i iznova stvorite po 13. put naše pozitivno inovativno ozračje izložbe ARCA 2015.

Galerija

13. međunarodna izložba inovacija ARCA 2015

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više