ZAKLADA

Zaklada "Kultura nova" je u okviru Programa podrške 2018. objavila javne pozive na predlaganje programa i projekata. Na javne pozive u okviru Programa podrške 2018. mogu se prijaviti udruge ili umjetničke organizacije na području suvremene kulture i umjetnosti.

Indikativni proračun za Program podrške 2018 s rokom prijave 30.8.2018. iznosi 8.950.000 kn, a uključuje i iznose za 2. i 3. godinu provedbe višegodišnje podrške u Programskim područjima 1, 4 i 5.

Svaki prijavitelj ima pravo podnijeti po jednu prijavu u svakom programskom području.

Vodič za prijavu u kojem su detaljno predstavljene sve upute, pravila, uvjeti i kriteriji, kao i ostala dokumentacija Programa podrške 2018 s rokom prijave 30.8.2018. te e-prijavnice za sve kategorije i programska područja, dostupni su na mrežnim stranicama Zaklade. Prijave se predaju isključivo u elektroničkom obliku.

Rok za podnošenje prijava je 30. kolovoza 2018. do 16h.

Detaljnije informacije o Javnim pozivima Zaklade "Kultura nova" potražite OVDJE.

 

Galerija

ZAKLADA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više