Sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2018. godini

Ministarstvo turizma objavljuje Javni natječaj za sufinanciranje projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2018. godini. 

Na Javni natječaj mogu se javiti: strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva.

Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje projekata u 2018. godini, usmjerenih na jačanje konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma.

Za dodjelu bespovratnih sredstava prihvatljive aktivnosti su projekti stručnog usavršavanja i osposobljavanja:

-  seminari, radionice, kongresi, kao i drugi oblici stjecanja novih kompetencija znanja i vještina za djelatnice/ike i članice/ove udruga

- radionice za opću javnost na teme sukladno ciljevima Javnog natječaja

Prijavitelj na Javni natječaj može prijaviti jedan projekt.

Minimalni iznos zatraženih sredstava po projektu je 50.000,00 kn a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 150.000,00 kn.

Javni natječaj otvoren je do 19. ožujka 2018. godine.

 

Više o natječaju pročitajte na linku. 

 

Foto: pixabay

Galerija

Sufinanciranje projekata strukovnih udruga  u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2018. godini

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više