Projekti usmjereni mladima

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je Poziv udrugama mladih i za mlade te jedinicama lokalnih i područnih (regionalnih) samouprava da prijave programe i projekte koji doprinose podizanju kvalitete života mladih.

Prijavitelji sukladno ovom Pozivu mogu prijaviti projekte za sljedeća prioritetna područja:

A.1. Aktivno sudjelovanje mladih u društvu

A.2. Lokalni info-centri

A.3. Lokalni i regionalni programi za mlade

A.4. Osposobljavanje za (društveno) poduzetništvo i samozapošljavanje

Prijavu na Poziv može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i djeluje najmanje jednu godinu u Republici Hrvatskoj, a koja aktivno djeluje u jednom od prioritetnih područja aktivnosti raspisanih pozivom, što je razvidno iz ciljeva i popisa djelatnosti u statutu udruge.

Prijavu na Poziv može podnijeti i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koja je ispunila ugovorne obveze prema Ministarstvu socijalne politike i svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora te je osigurala organizacijske, ljudske, prostorne i djelomično financijske resurse za obavljanje djelatnosti.

Minimalni iznos financijskih sredstava po pojedinom projektu je od 40.000,00 kuna, a maksimalni iznos po pojedinom projektu je 100.000,00 kuna, ovisno o prioritetnom području Poziva.

Prihvatljivo vremensko razdoblje za provedbu projekata je 6 do 12 mjeseci.

 Rok za podnošenje prijedloga projekata je 30 dana, a završava 24. lipnja 2016. godine.

 

Galerija

Projekti usmjereni mladima

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više