Program javnih potreba u tehničkoj kulturi DNŽ

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije objavila je Javni poziv za predlaganje projekata u tehničkoj kulturi Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu.

Pravo na podnošenje, najviše tri prijedloga projekta/programa na poziv imaju subjekti tehničke kulture koji djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije i registrirani su za djelatnost tehničke kulture.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može ostvariti po pojedinom programu/projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po programu/projektu je 20.000,00 kuna.

Pravo na podnošenje, najviše tri (3) prijedloga projekta/programa na poziv imaju subjekti tehničke kulture koji djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije i registrirani su za djelatnost tehničke kulture.

 

Rok za podnošenje prijava programa/projekata na ovaj Javni poziv jest do 27. veljače 2018. godine.

 

Cjelovit Poziv i ostalu dokumentaciju preuzmite na mrežnim stranicama županije. 

 

Galerija

Program javnih potreba u tehničkoj kulturi DNŽ

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više