Predlaganje kandidata za članove Županijskog savjeta mladih

Pokreće se postupak za izbor članova Županijskog savjeta mladih i njihovih zamjenika.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Dubrovačko-neretvanske županije koje se osniva s ciljem aktivnog sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, poticanje aktivnog uključivanja mladih u javni život, informiranja i savjetovanja mladih u svojoj lokalnoj zajednici te promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih.

U Županijski savjet mladih mogu biti birane osobe s prebivalištem ili boravištem na području Dubrovačko-neretvanske županije koji u trenutku podnošenja kandidature za članstvo u Savjetu mladih imaju dob od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.


Rok za podnošenje prijedloga je do 30. ožujka 2018.

 

Tekst poziva možete pročitati OVDJE. 

 

Fotografija: pixabay

Galerija

Predlaganje kandidata za članove Županijskog savjeta mladih

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više