Pred-odabir projektnih prijedloga Podrške razvoju Centara kompetencija

Ministarstvo gospodarstva je objavilo ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga (sa modalitetom trajnog poziva) za podršku razvoju Centara kompetencija.

Javni poziv se provodi  u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., S obzirom kako se radi o ograničenom postupku kroz Poziv za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničenom pozivu bit će odabrani Prijavitelji koji će imati pravo javljanja na Ograničeni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.

Potencijalni prijavitelji će moći do 03.10.2016. postavljati pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv za iskaz interesa putem e-pošte (CEKOM@mingo.hr). U interesu jednakog tretmana prijava, svi odgovori će biti objavljeni na mrežnim stranicama www.strukturnifondovi.hr i www.mingo.hr 10 kalendarskih dana prije isteka roka za podnošenje prijava.

 

Najniža vrijednost potpore koji se može dodijeliti projektu u okviru svih modela CEKOM-a je 7.485.500,00 HRK.

Najviša vrijednost potpore koji se može dodijeliti u okviru svih modela CEKOM-a po projektu je 112.282.500,00 HRK. 

Poziv se vodi kao trajni ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 31. prosinca 2017. godine. 

Više o ovom Pozivu i svu potrebnu dokumentaciju možete pročitati OVDJE. 

Galerija

Pred-odabir projektnih prijedloga Podrške razvoju Centara kompetencija

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više