Poziv TZG Korčule za kandidiranje manifestacija u 2016.g.

Temeljem Programa rada za 2016. godinu, Turistička zajednica Grada Korčule je objavila Javni poziv za kandidiranje manifestacija/ događanja za dodjelu potpore prema Programu rada Turističke zajednice Grada Korčule za 2016.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Grada Korčule (dalje u tekstu: TZG Korčule) za manifestacije/događanja koji podižu kvalitetu turističke ponude na području Grada Korčule, doprinose rastu broja dolazaka gostiju i povećanju potrošnje te promoviraju Grad Korčulu.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju:

1. kulturnih manifestacija

2. zabavnih manifestacija

3. sportskih manifestacija

4. eno-gastronomskih manifestacija

5. ekoloških manifestacija i

6. ostalih manifestacija

Turistička zajednica Grada Korčule poziva zainteresirane pravne i fizičke osobe (udruge, ustanove, klubove i dr.) da kao organizatori manifestacija dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore u 2016.g..

Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZG Korčule projekt manifestacije i jasno obrazloženije za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku (pravni status, naziv, adresu, kontakt) i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta od strane drugih subjekata.

Obveze korisnika su:

  • sredstva potpore iskoristiti namjenski za realizaciju manifestacije za koju je dobio financijsku potporu
  • TZG Korčule dostaviti izvješće o korištenju sredstava s odgovarajućom dokumentacijom koja potvrđuje navode izvješća, te dostaviti po potrebi na uvid i dodatnu, naknadno traženu dokumentaciju.

Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje je 15. ožujka 2016.

Obrazac je dostupan na www.visitkorcula.eu

Zahtjevi se dostavljaju na adresu:

Turistička zajednica Grada Korčule

Obala dr. Franje Tuđmana 4

20260 Korčula

Nepravodobne i nepotpune prijave Turističko vijeće TZ Grada Korčule neće razmatrati.

Prije donošenja konačne odluke o odabiru TZG Korčule zadržava pravo od podnositelja zatražiti dodatna pojašnjenja projekta, kao i pravo odbijanja projekta bez posebnog obrazloženja. O odabranim projektima podnositelji će biti obaviješteni u roku 8 dana od dana donošenja odluke o odabiru.

Sredstva se isplaćuju nakon održane manifestacije / projekta i podnesenog izvješća o realizaciji.

Potrebni obrasci objavljeni su na: www.visitkorcula.eu ili ih možete zatražiti u turističkom uredu u uredovno vrijeme. 

Dokumenti

Galerija

Poziv TZG Korčule za kandidiranje manifestacija u 2016.g.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više