Organiziranje manifestacija HOP-a

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”, a održane su tj. održat će se od 1. studenoga 2015. do 1. studenoga 2016.
 
Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Jedan Organizator može dobiti bespovratna novčana sredstva za organizaciju najviše dviju Manifestacija po ovom Javnom pozivu.

Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna.

 
Rok za podnošenje prijava je 15. srpnja 2016.

Više o ovom Pozivu možete pročitati OVDJE. 

Galerija

Organiziranje manifestacija HOP-a

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više