Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava raspisalo je natječaj "Obrazovanje za poduzetništvo i obrt". Ciljevi natječaja su: podizanje razine kvalitete stručnog obrazovanja i usavršavanja, usvajanje poduzetničkih kompetencija, poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja.

Na natječaj se mogu prijaviti: mali i srednji poduzetnici, obrtnici, jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, organizacije civilnog društva, potporne institucije za poduzetnike.

Natječaj je otvoren do 01.10.2014.

Za više informacija posjetite web stranicu natječaja

KORA poziva sve koji su zainteresirani za prijavu na ovaj natječaj da se jave na telefon: 091 2575 001 ili e-mail: kora@korcula.hr kako bi dobili pomoć u pripremi projekta.

Dokumenti

Galerija

Obrazovanje za poduzetništvo i obrt

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više