NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROJEKATA UDRUGA NA OTOCIMA U 2019. GODINI

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima u 2019. godini.

Cilj Natječaja je financijskom potporom omogućiti provedbu projekata udrugama na otocima u skladu s održivim razvojem hrvatskih otoka koji donose nove ideje, modele razvoja ili načine rješavanja postojećih problema, potiču tradicijske običaje i kulturu otočnog prostora, pridonose očuvanju okoliša i omogućuju sadržajniji i kvalitetniji život na hrvatskim otocima.

Prijaviti se mogu sve udruge koje imaju sjedište na hrvatskim otocima i koje su upisane u Registar udruga RH i Registar neprofitnih organizacija RH i vode transparentno poslovanje u skladu s propisima, te djeluju na području hrvatskih otoka najmanje jednu godinu zaključno s danom objave Natječaja.

Prihvatljive aktivnosti Natječaja odnose se na sljedeća područja djelovanja udruga: razvoj civilnog društva, kultura (kulturna baština i umjetnost), predškolski odgoj, obrazovanje i znanost, gospodarske aktivnosti (poljoprivreda, brodogradnja, turizam i dr.), ekologija (zaštita okoliša i mora) i sport.

Minimalni iznos pojedinačne potpore je 10.000 kn, a maksimalni 30.000 kn. Svaki podnositelj prijave/udruga može podnijeti najviše jednu prijavu. Rok za prijavu je 06. rujna 2019. godine.

Više možete pročitati na poveznici.

Galerija

NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROJEKATA UDRUGA NA OTOCIMA U 2019. GODINI NATJEČAJ ZA PRIJAVU PROJEKATA UDRUGA NA OTOCIMA U 2019. GODINI

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više