Natječaj za poticanje brodogradnje i brodara za 2017. godinu

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Natječaj za poticanje brodogradnje i brodara za 2017. godinu.

1. Sredstva potpore brodogradnji dodjeljuju se za:

- projekte ulaganja u materijalnu imovinu

- modernizaciju tehnološkog procesa u cilju poboljšanja kvalitete i opsega proizvodnje,

- sredstva uložena u nematerijalnu imovinu (dokumentacija koja se odnosi na provedbu projekata kao što su studija isplativosti, investicijski program, poslovni plan i drugo).

2. Sredstva potpore brodarima dodjeljuju se za:

- kupnju plovila - drvenog broda tradicionalne gradnje,

- kupnju plovila koji je izrađen u brodogradilištima čije je registirano sjedište na području Dubrovačko-neretvanske županije,

- za rekonstrukciju, prenamjenu i remont plovila u brodogradilištima čije je registirano sjedište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Vrijednost potpore po pojedinom poduzeniku može iznositi do 10% od prihvatljivih troškova po ovom natječaju s tim da maksimalni iznos potpore ne može biti viši od 75.000,00 HRK.

Natječaj pogledajte na linku.

 

Galerija

Natječaj za poticanje brodogradnje i brodara za 2017. godinu

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više