Natječaj za poticanje brodogradnje i brodara za 2016.

Dubrovačko-neretvanska županija dodjeljuje bespovratna sredstava potpore – subvencije za poticanje brodogradnje i brodara za 2016. godinu.

U sektoru brodogradnje bespovratna sredstava potpore dodjeljuju se za:
- projekte ulaganja u materijalnu imovinu (osnovna sredstva, oprema i sitni inventar),
- modernizacija tehnološkog procesa u cilju poboljšanja kvalitete i povećanje opsega proizvodnje,
- sredstva uložena u nematerijalnu imovinu (dokumentacije koja se odnosi na provedbu projekta kao što su studija isplativosti, investicijski program, poslovni plan i drugo).
Sredstva potpore brodarima dodjeljuju se za:
- kupnju plovila – drvenog broda tradicionalne gradnje,
- kupnju plovila koji je izgrađen u brodogradilištima čije je registrirano sjedište na području Dubrovačko-neretvanske županije,
- rekonstrukciju, prenamjenu i remont plovila u brodogradilištima čije je registrirano sjedište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Vrijednost potpore po pojedinim poduzetniku može iznositi do 10% od prihvatljivih troškova po ovom natječaju s tim da maksimalni iznos potpore ne može biti viši od 75.000,00 kuna.

Prihvatljivim troškovima u okviru ovog natječaja, smatraju se troškovi nastali u razdoblju od 01. siječnja do 01. prosinca 2016. godine.

Više o samom natječaju možete pronaći OVDJE. 

Galerija

Natječaj za poticanje brodogradnje i brodara za 2016.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više