NATJEČAJ HRVATSKOG TELEKOMA

Donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma Zajedno smo jači i ove godine nastavlja s nagrađivanjem najboljih STEM projekata, a bit će nagrađeni najbolji projekti iz tri kategorije uz ukupan donacijski fond od 700.000 kuna.

Ove godine nagrađeni će biti najbolji projekti posvećeni edukaciji mladih, njihovih učitelja i profesora te inovativnim rješenjima koja pozitivno utječu na širu društvenu zajednicu.

Natječaj Zajedno smo jači otvoren je za neprofitne ustanove sa sjedištem u Hrvatskoj, a prijavljeni projekti moraju primjenjivati barem jednu telekomunikacijsku tehnologiju te biti od važnosti za lokalnu i širu društvenu zajednicu.

Prijavljuju se projekti ili programi (u daljnjem tekstu: Projekti) STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) edukacijskog karaktera u tri kategorije:

 • Edukacija mladih

  • - projekti koji imaju za cilj sustavno educirati učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj znanjima baziranim na STEM-u

  • - projekti koji koriste obrazovne programe kroz primjenu novih tehnologija i potiču interes učenika za STEM područje

 • Edukacija učitelja/profesora

  • - projekti koji imaju za cilj sustavno educirati učitelje i profesore osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj o STEM znanjima kako bi oni stečena znanja mogli prenijeti što većem broju svojih učenika

 • Inovacije

  • - projekti su temeljeni na inovativnim digitalnim, ali prvenstveno društveno odgovornim, rješenjima  (primjerice, ekološka rješenja, rješenja za pomoć osobama s invaliditetom, …)

 • Natječaj je otvoren za prijave do 16. lipnja 2017. godine


Više o detaljima natječaja i prijavi možete pronaći  OVDJE. 

Galerija

NATJEČAJ HRVATSKOG TELEKOMA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više