Javni poziv za sudjelovanje u projektu WebPoSt

Velik dio mikro i malih poduzetnika svoj proizvod i/ili uslugu ne predstavlja putem vlastite internetske stranice jer u tom procesu postoji nekoliko prepreka koje ih koče, a to su uglavnom nedostatak sredstava za operativno poslovanje, nedostatak komunikacijske strategije ili nedovoljno poznavanje prodajnih i promocijskih kanala.

Upravo je zbog toga Županijska komora Dubrovnik, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, pokrenula projekt WebPoSt koji već petu godinu povezuje akademsku zajednicu i gospodarstvenike.

Za izradu internetske stranice mogu se prijaviti svi poslovni subjekti (do tri zaposlenika) i udruge.

U projektu sudjeluju studenti s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, koji će za ocjenu izrađivati internetske stranice, dok će s druge strane poduzetnici i udruge dobiti stranicu bez naknade za dizajn. Ako bude više prijavljenih nego studenata, prednost imaju članice HGK.

Uz Županijsku komoru Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku, partner u ovom projektu je i Dubrovačko-neretvanska županija koja će osigurati nagrade najboljim studentima.

Prijaviti se možete najkasnije do 10. studenoga, slanjem popunjene prijavnice, koju vam dostavljamo u prilogu, na elektroničku adresu ntrojanovic@hgk.hr ili na faks 020/312-096.

 

Galerija

Javni poziv za sudjelovanje u projektu WebPoSt

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više