Javni poziv za pomoćnike u nastavi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač za 2017./2018. školsku godinu u okviru projekta „Zajedno možemo sve! – 4“.

Provedbom projekta „Zajedno možemo sve! – 4“ osigurat će se stručna pomoć u nastavi za 63 učenika s teškoćama u razvoju putem angažiranja 60 pomoćnika u nastavi. Na Javni poziv mogu se javiti svi zainteresirani pod uvjetom da imaju minimalno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje te dokaz da protiv njih nije pokrenut kazneni postupak.

Tekst Javnog poziva, u kojem je naveden popis škola kao i broj traženih pomoćnika u nastavi po školama, možete pronaći na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije www.dnz.hr pod rubrikom „Natječaji i pozivi“.

Tekst Poziva i ostale materijale preuzmite OVDJE. 

Izvor: edubrovnik.org

Galerija

Javni poziv za pomoćnike u nastavi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više