Javni poziv za financijsku potporu radu znanstvenih i znanstvenostručnih udruga u 2016. godini

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je raspisalo Javni poziv za financijsku potporu radu znanstvenih i znanstvenostručnih udruga u 2016. godini.

Znanstvenom i znanstvenostručnom udrugom, u smislu prvoga stavka, smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje znanstvenih i stručnih radnika osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja znanosti i struke, pružanja stručne pomoći u obrazovanju i stjecanju novih znanja iz područja znanosti za koje su osnovane te popularizacije znanosti i rezultata znanstvenih istraživanja.

Financijska potpora se dodjeljuje u najvećem iznosu od 25.000,00 kuna za pokriće troškova:

  • obavljanja osnovne djelatnosti,

  • opreme te

  • izobrazbe i usavršavanja članova udruge.

 

Javni poziv za financijsku potporu otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a prijave se podnose u roku od 30 dana od dana objave, zaključno s danom 30. rujna 2016. godine.

Više o ovom pozivu pročitajte OVDJE. 

Galerija

Javni poziv za financijsku potporu radu znanstvenih i znanstvenostručnih udruga u 2016. godini

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više